Sharmila BhulaiMijn naam is Sharmila Bhulai en ik ben gespecialiseerd en gecertificeerd in het masseren van baby’s. Het werken met kinderen vind ik heel leuk en plezierig. Ik heb jaren lang in het onderwijs als leerkracht gewerkt op diverse scholen. Daarnaast heb ik een aantal jaren gewerkt als pedagogische medewerkster bij een buitenschoolseopvang (BSO).

Vanuit mijn Hindoestaanse afkomst heb ik van mijn grootmoeder en moeder veel meegekregen over babymassage, want in onze cultuur worden de baby’s al vanaf de geboorte gemasseerd. Gefascineerd en geïnspireerd door al de verhalen en ervaringen van hen ben ik de opleiding Docent Babymassage en Baby-Yoga gaan volgen bij het grootste landelijke “Register Gecertificeerde Docenten Babymassage”, het RGDB. Ik ben tevens geregistreerd bij het RGDB.

De grootste tastzin van je baby is de huid, die gevoelig en het beste ontwikkeld is. Lichamelijk contact is daarom heel belangrijk voor de emotionele, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van je baby. Jij en je baby ontspannen zich door met elkaar bezig te zijn. Babymassage is eenvoudig, maar zo subtiel gericht op de lichaamstaal, de taal die je baby met jou ‘spreekt’.